Ochrana osobních údajů

Velice nám záleží na ochraně Vaších osobních údajů. Vaše údaje tedy zpracováváme výhradně na základě zákonných ustanovení (GDPR, TKG 2003). V této informaci o ochraně osobních údajů Vás informujeme o nejdůležitějších aspektech zpracovávání dat v rámci naši webové stránky.

Kontakt

Pokud nás zkontaktujete prostřednictvím formuláře na naší webové stránce nebo e-mailem, budou Vaše údaje z důvodu zpracování nabídky a pro případ dotazů souvisejících s touto nabídkou uloženy v našem systému po dobu 6 měsíců. Tyto údaje nebudeme dále šířit bez Vašeho souhlasu.

Cookies

Naše webová stránka používá takzvané cookies, přičemž se jedná o malé textové soubory, které jsou pomocí browseru ukládány ve Vašem koncovém zařízení. Nezpůsobuji žádné škody.

Cookies využíváme k tomu, abychom mohli naše nabídky vytvářet podle požadavku zákazníka. Některé cookies zůstanou uložené ve Vašem zařízení až do doby, než je smažete. Umožňuji nám rozpoznat Váš browser při Vaší další návštěvě našich webových stránek.

Pokud si to nepřejete, můžete si Váš prohlížeč nastavit tak, že Vás o uložení cookies bude informovat a jejich ukládání povolíte pouze pro jednotlivé úkony.

Při deaktivaci cookies může být funkčnost naší webové stránky omezená.

Webová analýza

Naše webová stránka užívá funkce webové analytické služby Google Analytics, Google inc. Mountain View, Kalifornie (USA). K tomuto účelu se používají cookies, které umožňuji analýzu používání webové stránky jednotlivými uživateli. Tímto způsobem získané informace se shromažďují a ukládají na server poskytovatele.

Můžete tomu zabránit tím, že na Vašem prohlížeči ukládání cookies zakážete.

S naším poskytovatelem jsme uzavřeli příslušnou smlouvu o zpracování dat.

Zpracovávání dat probíhá na základě zákonem stanovených podmínek § 96 odst. 3 TKG i článku 6 odst. 1 písm. a (souhlas) a/nebo f (oprávněný zájem) GDPR.

Naší snahou ve smyslu GDPR (oprávněný zájem) je zlepšení naší nabídky a prezentace na webových stránkách. Jelikož je pro nás soukromí našeho uživatele důležité, jsou uživatelské údaje pseudonymizované. Uživatelské údaje jsou ukládány po dobu 6 měsíců.

Newsletter

Máte možnost se prostřednictvím naši webové stránky přihlásit k odběru newsletteru. K tomuto účelu potřebujeme Vaši e-mailovou adresu a Vaše prohlášení, že s odběrem newsletteru souhlasíte.
Jakmile se k odběru newsletteru přihlásíte, zašleme Vám potvrzující e-mail s odkazem na potvrzení přihlášení.

Odběr newsletteru je možné pomocí funkce Opt-Out (odhlášení) kdykoli stornovat. Vaše storno zašlete prosím na následující e-mailovou adresu: info@aptec.international a my Vaše údaje související se zasíláním newsletteru obratem vymažeme.

Vaše práva

Máte zásadní právo na informace, úpravu, vymazání, omezení přenositelnosti dat, právo na zrušení a námitku. Pokud dospějete k názoru, že při zpracování vašich údajů nebylo postupováno v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů nebo byl Váš nárok na ochranu osobních údajů jakkoli jinak porušen, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kontaktujte nás

Kontaktovat nás můžete na níže uvedené adrese:

Aptec production s.r.o.
U Sladovny 425
CZ-671 25 Hodonice
Tel.: +420 530 511 302
E-mail: info@aptec.international

Ochrana osobních údajů